Sági Evelin vagyok,

online tartalomgyártó,

kreatív alkotó.

Az AVIANARAHL én-márkát 2011-ben, a húszas éveim elején hoztam létre, a Pécsi Tudományegyetemen szerzett népegészségügyi ellenőr diplomám után. Csupán pár darab sminktermékkel, de határtalan lelkesedéssel indultam el az önmegvalósítás útján, a blogolás világában. Kezdetben csak kreatív sminkekkel és bőrdekorálási technikákkal foglalkoztam, ám ahogyan az érdeklődésem változott, a témák is formálódtak bennem. Idővel egy új felületet is felfedeztem: így született meg a YouTube-csatornám, ahol az életmód, a szépségápolás és az utazás témaköre vette át a főszerepet.

Az én történetem:

Hosszú évekig párhuzamosan dolgoztam a szakmámban, és építettem az online felületeimet, míg végül a mérleg nyelve teljesen átfordult az AVIANARAHL oldalára. Ebben az időszakban született meg a Tessék pezsegni! mottó, amely egyfajta útmutatóként szolgált nekem a felnőtt világ útvesztőjében és arra inspirahlt, hogy megismerjem magam és felfedezzem az erőmet, a képességeimet és a lehetőségeimet. Ezt a szemléletet szerettem volna közösségemnek továbbadni videóimban. A csatorna életében nagy szerepet játszott a vörös rúzs, mint önbizalomerősítő szimbólum, mely az életem egy visszahúzódóbb, szégyenlősebb szakaszának felszabadítója volt. A követőimet mindig arra biztatom, hogy merjenek a változás útjára lépni, ha nem elégedettek magukkal – legyen szó belső- vagy külső tulajdonságokról. A saját példámon keresztül szeretném megmutatni, hogy elhivatottsággal és kitartással igenis véghez lehet vinni minden lehetetlennek tűnő álmot.

Az évek során több világmárkával is lehetőségem volt együttműködni különböző projektekben, mint pl. Coca – Cola, Foreo, Telenor, Sziget Fesztivál, Starbucks vagy az AVON, és rengeteg féle szerepben kipróbálhattam magam, mint a márkák utazó tudósítója vagy nagykövete. Az alábbi pillanatok igazán különlegesek a karrieremben:

Essie

2020-ban a márka fő együttműködő partnere lettem, és idén váltam hivatalosan az Essie márka magyarországi Nagykövetévé, amely körömlakk-mániásként, és a márka elhivatott rajongójaként egy valóra vált álom.

Nézd meg a bemutató videómat ITT.

Nagykövetként képviselem a Samsung márkát is a 2019-es évtől napjainkig. Az elmúlt években első kézből ismerhettem meg, és oszthattam meg a közösségemmel a legújabb Samsung készülékekről szerzett tapasztalataimat, egy lelkes, általános felhasználó szemszögéből. A közös munka során eddig mindig igazi kihívás-feladatokat kaptam, ahol az élő közvetítések hírét adtam tovább a követőimnek, és a Samsung közösségnek is külföldi helyszínekről. Az együttműködésünk során fantasztikus élményekkel gazdagodtam, álom-helyszínekre jutottam el, és különleges emberekkel találkozhattam, amiért mindig hálás leszek. Kétszer jutottam el a márkával Londonba, és még máig hihetetlen, de az Amerikai Egyesült Államokba New Yorkba is

Nézd meg az erről szóló videóimat ITT vagy ITT.

2019 óta a jelen pillanatig a NIVEA márka magyarországi Nagykövete vagyok. Ezt a márkát még a nagymamám ismertette meg velem gyerekként, és az ikonikus tégelyes NIVEA krém volt az legelső bőrápoló, amit kipróbáltam. Nagyon megtisztelő számomra, hogy 110 éves márka felkérésének tehetek eleget, immár harmadik éve. Az együttműködésünk keretein belül jelent meg először, 2019-ben a NIVEA x AvianaRahl válogatás doboz, majd 2020-ban a NIVEA x AvianaRahl neszesszer, amelyeket több ezer Pezsgőtárs vásárolt meg magának.

Nézd meg a bemutató videómat ITT.

Online reklámfilm szerepléseim

Ezersziget Tava

2019-ben karrierem legextrémebb utazásán vettem rész, amikor is a Kínai Turisztikai Hivatal meghívására 48 órát töltöttem el Kínában. Az utazás során Hangcsou városába érkeztünk, majd onnan tovább mentünk felfedezni a Qiandao Lake, azaz az Ezersziget Tavát. Ennek a különleges útnak a részleteit 3 videón, és megannyi instagram tartalmon keresztül hoztam el a közönségemnek.

Nézd meg az első részt ITT.

2018-ban Magyarországot képviseltem az első Eucerin Pure Skin nemzetközi táborban, az ausztriai Leogangban. Ugyanebben az évben csatlakoztam a L’Occitane Foundation egyik támogatói programjához, melynek keretében a márka a shea vajat előállító burkina faso-i nők életét segítette Afrikában. Az együttműködés eredményeként én lettem a márka, „Női szerepvállalás támogatás ”  Válogatás dobozának az arca.

Nézd meg az ezekről készült videómat ITT vagy ITT.

A legelső együttműködő partnereket erősíti a L’Oréal Paris márka is. Nekik köszönhetem, hogy életemben először vehettem rész egy Paris Fashion Week eseményen, ahol bepillantást nyertem a kulisszák mögé, és tudósítottam a divatbemutatók előtti közvetlen pillanatokról. 2017-ben a PFW során szereplője lettem egy Colorista reklámfilm forgatásnak Párizs utcáin, majd 2018-ban a L’Oréal Le Défile kapcsán egyenesen a Szajnára épített kifutón csodálhattam a felvonuló világsztárokat és topmodelleket.

Nézd meg az eseményről készült videómat ITT vagy ITT.

2016-ban a világ első LUSH üzletét látogathattam meg Poole-ban, majd a világ legnagyobb bemutató üzletét mutathattam meg a közösségemnek a londoni Oxford Streeten, Angliában. Ezt követték 2018-ban a liverpooli, majd 2019-ben a müncheni LUSH üzlet megnyitó események élő híradása a Pezsgőtársaim felé, amivel bejártam a márka TOP3 világszinten is legnagyobb és legfontosabb helyszíneit. A Lush márka a legelső partnereim egyike, akik házigazda szerepet vállaltak az 50.000 feliratkozós közönségtalálkozóm megrendezésében is. 

Nézd meg az erről készült videóimat ITT vagy ITT.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopra