Videók

Videók

2012-ben töltöttem fel az első videómat, ami a kezdő sminkecset készletemet mutatta be. Az azóta eltelt idő alatt született közel 600 másik is, olyan témákban, amelyek engem a leginkább érdekelnek: kreatív sminkek, szépségápolás, divat, életmód, életszerű beszélgetés vagy az igazi emlékőrző utazós vlogok, ami a személyes kedvenc formátumom. Az évek alatt saját sorozatokat is indítottam, mint pl. a Vasárnapi Chili, Live Shopping vagy FOGVLOG, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a Pezsgőtársaim körében. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra sorsfordító jelentőségű volt.

Legutóbbi 3 videóm

“Egyszer tanúja voltam annak, ahol egy idősebb hölgy szinte kérdőn rászólt egy fiatalra, aki szintén ugyanolyan unott arccal létezett, mint akkor én, hogy “Zsófikám, fiatal vagy, szép vagy, mi bajod van az életben?! Tessék pezsegni!” Mindezt tette olyan hangsúllyal, hogy nekem azonnal kikerekedett a szemem, majd azt éreztem, mintha ez a mondat akkor és ott, igazából nekem szólna.

Azonnal megvilágosodtam és akkora hatással volt rám ez az elcsípett beszélgetés, hogy onnantól fogva megpróbáltam én is pezsegni. Magam sem tudtam pontosan, hogyan és miként kellett volna elkezdeni, de állandóan ez a két szó járt a fejemben. Eltartott egy ideig, de elkezdtem apró változásokat érzékelni, ezt pedig óhatatlanul tovább akartam adni, hátha másnak is csak egy jól célzott mondatra van szüksége – jó időben és jó helyen-, hogy végre kinyíljon a szeme. ” – Vlogablogban 2016, interjú részlet 

Az én legkedvesebb videóim

Scroll Up
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopra